Sala de nunti Sibiu

Rezerva o data

Sala de nunti Sibiu – Symphony by the Lake

Alege o sala de nunti memorabila pentru cea mai fericită zi din viata ta.

Cea mai fericita zi din viata ta, cea in care alegi sa-ti unesti destinul cu o alta persoana, trebuie sa fie memorabila, iar o sala de nunti cum este Symphony by the Lake este  exact locul potrivit pentru evenimentul tau. Totusi, inainte de a alege sala perfecta pentru tine, e bine sa tii cont de cateva sfaturi pentru a alege locul potrivit pentru tine si cei alaturi de care alegi sa celebrezi momentul.

Descarca meniul 2024

Sala de nunti Sibiu. Cum alegi cea mai potrivita sala de nunti din Sibiu?

Sala nunti Sibiu este una dintre cele mai importante aspecte atunci cand iti planifici evenimentul de neuitat. Organizarea unui astfel de eveniment poate fi coplesitoare daca nu apelezi la specialisti care sa te indrume de la bun inceput.
Atunci cand cauti o locatie nunti Sibiu si iti planifici nunta, e bine sa ai cateva aspecte in vedere:

  • bugetul de care dispui pentru evenimentul pe care il organizezi
  • ambientul ideal pentru tine si cum iti doresti sa fie decorata sala
  • dimensiunea salii pentru a pozitiona mesele exact asa cum iti doresti
  • capacitatea acesteia pentru a-i putea inivta pe toti cei dragi
  • acustica este importanta pentru ca fiecare invitat sa se bucure de muzica
  • locatia, care este un factor decisiv pentru invitatii tai
  • numarul de locuri de parcare pentru a sti ce sa le transmiti invitatilor

Bugetul este, evident, primul factor pe care e bine sa-l iei in considerare atunci cand planifici nunta si iti cauti sala potrivita. Iar asta pentru ca o buna parte a bugetului propus pentru un eveniment de acest fel va fi cheltuit cu locatia. Totusi sala nunti Sibiu nu trebuie sa-ti acapareze intregul buget. Acesta trebuie sa fie impartit intre locatie, sunetisti ori formatie – sau in unele cazuri ambele – pregatirea salii, meniuri, eventuale cazari pentri invitati, marturii, fotografi si videografi, etc.

Ambientul este cel care trebuie sa te defineasca, atat pe tine si pe partenerul tau, dar si stilul vostru impreuna. De aceea, atunci cand cauti o sala nunti Sibiu, e important si sa ai deja o imagine generala a culorilor pe care le vei folosi in decor.


Dimensiunea unei sali de nunti Sibiu este foarte importanta pentru ca, in functie de aceasta vei putea stabili atat numarul de invitati care iti pot fi prezenti, cum sa-i asezi la mese si cum sa optimizezi spatiul cel mai bine. Mai mult, acustica joaca un rol foarte important in organizarea oricarui eveniment, deoarece sunetul trebuie sa fie unul adatat dimensiunilor salii.

Locatia unei sali de nunti Sibiu este un factor extrem de important. Daca alegi un loc departe de oras ori de locuri de cazare, e posibil ca multi dintre invitati sa nu participe datorita distantei lungi pe care trebuie sa o parcurga. Locurile de parcare sunt, din nou, un factor important de luat in calcul pentru buna desfasurare a unui eveniment.

Personalul unei sali de nunti, extrem de important

Personalul unei sali de nunti joaca un rol foarte important in buna desfasurare a evenimentului tau. De la ospatarii care au grija ca fiecare invitat sa fie servit, pana la bucatarii care pregatesc meniul pentru seara ta speciala, dar si cei care se ocupa cu muzica live sau DJ-ii care intretin atmosfera, totul trebuie sa fie in acord perfect cu ambientul, cu sala si cu evenimentul tau unic.

De asemenea, daca iti doresti ca petrecerea pentru ziua in care ai spus ”da” din toata inima sa aiba un loc special, ia in considerare si privelistea.

De ce sa alegi Symphony by the Lake pentru petrecerea nuntii tale?

Iti punem la dispozitie toata experienta noastra in organizarea de evenimente si poti alege una dintre cele doua sali pe care le avem in locatie. Cele doua sali au o capacitate de 480 de persoane si sunt modulare, astfel ca daca ai multi invitati, putem transforma rapid sala intr-una cu o capacitate de 800 de persoane.
Symphony by the Lake iti ofera o priveliste superba asupra unui lac, asupra padurii aflate la poalele Muntilor Fagaras si totusi, foarte aproape de Sibiu, la o distanta de numai 5 minute de mers cu masina.