Sala de botez Sibiu

Rezerva o data

Cum alegi o sala botez Sibiu perfecta?

Botezul este primul eveniment important din viata copilului tau si marcheaza ziua in care l-ai crestinat, asa ca momentul este unul cu totul special, care merita celebrat pe masura. Pregatirea si organizarea unui astfel de eveniment trebuie sa fie, insa, una temeinica, astfel incat totul sa iasa perfect. Poti pune accentul pe activitatile din timpul evenimentului, insa primul pas este sa alegi o sala de botez sibiu ideala pentru tine si cei care iti vor fi alaturi tie si bebelusului tau.

Sala botez Sibiu

Sala botez Sibiu. Lucruri de care e bine sa tinem cont la alegerea unei sali ideale.

Alegerea unei locatii pentru botez este primul pas in organizarea evenimentului si, implicit, unul care iti va consuma o parte considerabila din bugetul pe care l-ai planificat pentru acest eveniment. totusi, e important sa tii cont de cateva aspecte inainte sa iei decizia privind sala de botez:

  • locatia – acest lucru va fi important pentru invitatii pe care-i doresti alaturi de tine la evenimentcapacitatea – acest lucru iti este important pentru a ști ce număr de persoane poti invita
  • capacitatea – acest lucru iti este important pentru a sti ce numar de persoane poti invitapachetul de servicii
  • numarul locurilor de parcare – important pentru invitatii tai care vor veni cu masinile
  • pachetul de servicii
  • meniul pe care ti-l ofera restaurantul
  • capacitatea organizatorilor de a-ti oferi ceea ce iti doresti

    In mod deosebit, capacitatea salii este unul dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont. Un alt factor important este sa incepi sa cauti sala din timp, pentru a te asigura ca gasesti una care sa se potriveasca tuturor nevoilor tale.

Acustica, un factor foarte important la alegerea unei sali botez Sibiu

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o sala botez Sibiu pentru petrecerea de botez a bebelusului tau este acustica.

O sala mare are nevoie de un sistem audio performant astfel incat muzica pusa de DJ ori de formatia care canta live sa se auda perfect din orice punct al salii si ca fiecare invitat sa se poata bucura de aceeasi experienta muzicala alaturi de tine.În cazul în care sistemul audio nu este potrivit pentru sala, risti sa ai ecou si ca invitatii tai sa nu se poata bucura de muzica atât pe ringul de dans, cât si la mese.
In cazul in care sistemul audio nu este potrivit pentru sala, risti sa ai ecou si ca invitatii tai sa nu se poata bucura de muzica atat pe ringul de dans, cat si la mese.

De ce sa alegi Symphony by the Lake pentru botezul copilului tau?

Daca esti din Sibiu ori din imprejurimi, te asteptam la Symphony by the Lake pentru o vizita si o rezervare. Iti punem la dispozitie doua sali de botez cu o capacitate de 420 de persoane fiecare. Cele doua sali sunt modulare, astfel ca daca ai mai multi invitati, putem transforma cele doua sali intr-una de 800 de persoane. Iti oferim preparate delicioase pregatite cu drag de catre bucatarii nostri, un personal pregatit sa te ajute cu orice si un management dupa modelul elvetian – factori care contribuie direct la organizarea evenimentului tau perfect.