Evenimente Sibiu
– unde totul e magic -

Rezerva o data

Symphony by the Lake – locul perfect pentru evenimente Sibiu

Fie ca iti doresti un eveniment in aer liber sau o sala amenajata deosebit, la Symphony by the Lake le poti avea pe amandoua. Putem gazdui evenimente in aer liber sau in cele doua sali cu capacitati de pana la 480 de persoane fiecare, sali modulare ce pot fi unite ajungand la o capacitate de 800 de locuri.

Te ocupi de organizarea unor evenimente Sibiu? Avem locatia ideala pentru tine!

Daca te gandesti sa organizezi un eveniment important, o degustare de vin, prezentare de proiect ori o petrecere cu invitati ori cu participanti contra cost, unul dintre factorii care pot determina un numar mare de participanti este alegerea unei locatii perfecte. Astfel, daca te-ai hotarat sa organizezi o serie de evenimente Sibiu, iti propunem un loc de poveste: Symphony by the Lake.

De ce sa alegi Symphony by the Lake pentru evenimente Sibiu?

În primul rand, cand discutam despre evenimente Sibiu, discutam despre o varietate de locuri frumoase in care invitatii tai se pot bucura de natura alaturi de muzica buna si preparate delicioase, insa un loc care nu este nici departe de oras, poate completa povestea evenimentului tau. In cazul nostru, Symphony by the Lake te asteapta la numai 5 minute de Sibiu, intr-o zona absolut fabuloasa, la poalele Muntilor Fagaras, cu o priveliste spre lac.

Cladirea care adapostese doua sali de evenimente modulare are o arhitectura grandioasa, dar gingasa, care completeaza perfect peisajul.

Nu uita si de oferta de catering, in cazul in care evenimentul este unul profesional, ori meniul in cazul in care discutam despre o petrecere.

Poti opta pentru:

  • doua sali de evenimente cu capacitate de 480 de locuri fiecare
  • sala de evenimente cu 800 de locuri
  • evenimente in aer liber

Terasele superioare ale clădirii te intampina de fiecare data cu peisaje feerice, cu zone de lounge speciale pe care le poti amenaja in functie de tipul evenimentului tau.

Evenimente Sibiu fara cusur

Indiferent daca sarbatoresti un moment important din viata ta, cum este nunta, un botez, o zi de nastere ori un majorat sau pur si simplu doresti sa organizezi un concert ori o petrecere privata ori cu invitati in Sibiu, Symphony by the Lake este locul versatil in care poti celebra orice moment din viata ta.

Personalul nostru este la inaltimea asteptarilor si este instruit conform unui model elvetian pentru a se preta la orice tip de eveniment si pentru a fi un real ajutor in organizarea si desfasurarea oricarui tip de eveniment Sibiu – de la petreceri cu DJ si muzica electronica, pana la concerte de percutie.

Iti punem la dispozitie:

  • un spatiu generos pentru evenimentul tau
  • personal pregatit
  • preparate delicioase din bucataria noastra
  • infrastructura tehnica de care ai nevoie
  • sistem audio performant

Organizeaza-ti evenimentul cu noi

Fiecare moment pretios din viata ta poate fi celebrat, iar locatia poate insemna un ajutor real in organizarea oricarui tip de eveniment. Te asteptam la Sypmhony by the Lake pentru o vizita. Trebuie doar sa ne scrii un mail la contact@symphonybythelake.ro ori sa ne dai un telefon +40 766 400 300.

Sala botez Sibiu