Evenimente in aer liber Sibiu
– unde totul e magic -

Rezerva o data

Symphony by the Lake – locul perfect pentru evenimente in aer liber Sibiu

In sezonul cald, majoritatea ne gandim la evenimente de poveste in care sa ne intalnim cu prietenii ori cu familia pentru a celebra un moment important ori pur si simplu o zi de weekend. Si cel mai bun mod de a marca un eveniment important in sezonul de vara este un eveniment in aer liber Sibiu.

Nunta in aer liber Sibiu – ocazia de a te bucura de caldura verii intr-un cadru deosebit

Cand discutam despre evenimente in aer liber Sibiu, o nunta in aer liber este ocazia perfecta de a te apropia de natura intr-un moment cu totul deosebit, intr-o seara torida de vara. Poti folosi decoruri naturale pentru a te bucura de un cadru cu totul special, alaturi de cei dragi tie. La Symphony by the Lake ai o priveliste superba spre lac, unde te poti bucura de razele soarelui in timpul zilei si de un apus superb care sa marcheze cel mai frumos moment din viata ta.

In aceeasi nota, un botez in aer liber Sibiu iti poate oferi ocazia sa petreci clipe minunate alaturi de cei dragi tie intr-un cadru natural.

Celebreaza orice moment important

Orice moment important din viața ta merita celebrat alaturi de cei dragi. Pentru momentul in care fiica sau fiul tau implineste 18 ani, te poti gandi deja la petrecerea pe care si-o doreste si ii poti oferi ocazia unui majorat in aer liber.

Un alt moment important este finalizarea liceului – un moment unic in viata ce merita celebrat in cel mai frumos mod cu putinta. Poti opta pentru banchet in aer liber pentru a iesi din tiparele clasice ale unei petreceri la restaurant, ori poti alege o sala incapatoatoare si poti profita de cateva spatii de lounge cum sunt cele de pe terasele superioare ale cladirii.

Nu uita si de oferta de catering, in cazul in care evenimentul este unul profesional, ori meniul in cazul in care discutam despre o petrecere.

Symphony by the Lake este alegerea ideala pentu evenimentul tau in aer liber

Spunem asta pentru ca stim cat de important este si peisajul in cadrul unui eveniment, in special cand discutam despre unul in aer liber intr-o seara calduroasa de vara. Un peisaj complet, cu lac, la poalele muntilor poate insemna mai mult decat un simplu moment ori o serie de evenimente in aer liber, poate insemna deconectarea dupa o saptamana agitata si o seara de ragaz pentru toti invitatii tai pe care n-au s-o uite niciodata.

Iti punem la dispozitie:

  • un spatiu generos pentru evenimentul tau
  • personal pregatit
  • preparate delicioase din bucataria noastra
  • infrastructura tehnica de care ai nevoie
  • sistem audio performant

    Nu mai ramane decat sa ne faci o vizita. Ne gasesti la numai 5 minute de mers cu masina de Sibiu si poti lua legatura cu noi prin mail la contact@symphonybythelake.ro ori prin telefon la numarul 0766 400 300.

Evenimente in aer liber Sibiu