Evenimente corporate Sibiu

Rezerva o data

Cauti o sala de evenimente corporate Sibiu?

Inseamna ca ai ajuns in locul potrivit. Indiferent ca ai nevoie de o sala evenimente corporate Sibiu pentru compania ta ori la care lucrezi, o sala de conferinte, un loc pentru congrese importante ori expozitii cu multi participanti si chiar workshop-uri din orice domeniu. Exista insa cateva criterii de care e bine sa tii cont atunci cand alegi o sala de evenimente corporate Sibiu sau in orice alt oras. Le trecem in revista pe cele mai importante:
- amplasarea salii
- capacitatea locatiei de eveniment
- infrastructura de sunet
- numarul de locuri de parcare
- acustica

Sala evenimente corporate Sibiu

Capacitatea salii de evenimente corporate Sibiu, cel mai important factor

Evenimentele din segmentul corporate sunt nelipsite, iar succesul lor se datoreaza in mare parte organizarii Atunci cand aceasta este facuta a la carte, evenimentul nu are cum sa nu fie unul reusit. Primul pas in planificarea unui astfel de eveniment – indiferent de natura ori dimensiunea sa – este alegerea unei sali potrivite din punct de vedere al capacitatii.

Pentru organizarea uneor petreceri corporate, incepe cu o lista de invitati care participa la eveniment si lasa o marja de eroare de circa 10 persoane – unii se pot razgandi, in timp ce altii pot veni cu persoanele dragi in ultimul moment. Alege o sala cu o capacitate suficienta de persoane astfel incat asezarea la mese sa fie una confortabila. O sala prea mica poate rezulta intr-un amplasament intim al meselor, in timp ce una prea mare poate parea goala.

Cand discutam despre alt tip de evenimente, capacitatea salii este cea care va stabili ce numar de particopanti poti avea, astfel ca in cazul unor congrese ori expozitii si workshop-uri, este important sa estimezi un numar maxim de persoane care vor participa, dar si daca vei avea standuri de prezentare inainte de a alege sala ideala.

Amplasarea salii, un alt factor important

Amplasarea unei sali de evenimente corporate Sibiu este unul dintre factorii extrem de importanti in organizarea unui eveniment. În functie de tipul de eveniment si orele de desfasurare, poti opta pentru o sala evenimente corporate Sibiu aflata intr-un loc ce nu este departe de oras pentru a nu fi incomod, dar totusi care sa contribuie la experienta pe care vrei s-o oferi – de exemplu un loc cu o priveliste frumoasa ori cu o poveste impresionanta.

În aceeasi nota, e bine sa fii atent si la numarul de locuri de parcare pe care il are locatia respectiva, deoarece multi invitati vor prefera sa vina cu masina personala.

Infrastructura salii este un alt factor de care este bine sa tii cont. În functie de tipul de eveniment, sala trebuie sa fie dotata cu proiectoare, microfoane, sistem audio si este bine sa aiba o acustica potrivita pentru eveniment.

Nu uita si de oferta de catering, in cazul in care evenimentul este unul profesional, ori meniul in cazul in care discutam despre o petrecere.

Alege Symphony by the Lake pentru petreceri corporate Sibiu

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru evenimentul corporate pe care vrei sa-l organizezi. De la petrecere pana la conferinta ori un congres important, te intampinam cu personal bien istruit si o locatie de vis, cu o capacitate totala de 800 de persoane. Sala este una modulara si pate fi impartita in doua sali de 480 de persoane rapid la nevoie, in cazul unor evenimente cu workshop-uri care trebuie desfasurate simultan.